قرصهای NIZORAL باید فقط زمانی استفاده شود که دیگر درمانهای ضدقارچی موثر نباشد و مزایای بالقوه ی آن از معایب آن بیشتر باشد. در این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات پزشکی راجب قرص کتوازول و تاثیرات آن را در اختیارتان قرار می دهیم.

با استفاده از کتوازول خوراکی احتمال سمیت کبد و نیاز به پیوند کبد و مرگ وجود دارد. در برخی از بیماران ریسک فاکتورهایی در مورد بیماری کبد وجود ندارد. بیمارانی که کتوازول را مصرف میکنند باید از نزدیک توسط پزشک معاینه شوند.

نگاه کلی

کتوازول جزء ترکیبات سنتتیک ضدقارچ است که بصورت قرص خوراکی در دسترس است. هر قرص حاوی ۲۰۰ میلی گرم کتوازول است. ترکیبات غیرفعال کتوازول شامل colloidal silicon dioxide, corn starch, lactose, magnesium stearate, microcrystalline cellulose و povidone میباشد. کتوازول یک cis-1-acetyl-4-[4-[[2-(2,4dichlorophenyl)-2-(1H-imidazol-1-ylmethyl)-1,3-dioxolan-4-yl]methoxyl]phenyl] piperazine است و ساختارش به شکل زیر میباشد:

کتوازول یک پودر سفید و بی بو است که در اسید حل میشود. وزن مولکولی آن ۵۳۱٫۴۴ است.

توضیحات دیگر

کتوازول در درمان برخی عفونتهای قارچی سیستمیک ازجمله: بلستومیکوز، کوکسییدونیدومیکوزیس، هیستوپلاسموزیس، کرومیکوز و پاراکوکودیویودیکوزیس در بیمارانیکه به روشهای دیگر درمان مقاومت ندارند استفاده میشوند.

این قرصها نباید برای مننژیت قارچی استفاده شوند چون به سختی در مایع مغزی نخاعی نفوذ میکند.

 

ادامه مطلب لینک زیر:

قرص کتوازول-تاثیر بر ریزش مو، عوارض جانبی و نکات مهم دیگر


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها